Eden 2017 spring/summer trends

Deze tropische fauna en flora, heruitgevonden door Sanké Hairdressers, zijn geïnspireerd op exotische mythes en zijn gericht naar de durvers die uitzonderlijke en harmonieuze avonturen aan willen gaan.

Met deze collectie dromen we van een urban jungle : « green fever » belichaamd door een melting-pot van invloeden.

We zien het leven als een paradijs, een tuin van Eden met veel frivoliteit.

We stellen u verscheidene silhoutten voor, waaronder « Athleisure », een trend dat wordt gekenmerkt door sportieve kleding, zonder de leuke kant van casualwear op te geven. Dit allemaal dankzij het pastelblond haar dat zeer fris oogt en een natuurlijke zachtheid uitstraalt.

Treed onze paradijs binnen en ontdek de creaties van Sanké Hairdressers. Durf jij het aan je deze zomer te transformeren?

 

 

 

 

 

 

 

Hair & Art direction by Michaël Del Bianco

Photo by Guy Smits

Styling 'She in' by Laurence Pirnay

Make-up by Cristina Via

 

 

 

 

 

 

Katalina’s stijl wordt gedefinieerd als een androgyne  casualwear look. Door haar korte coupe (undercut) ontstaat er meer volume aan de bovenkant, en is er minder effect aan de onderkant. Het platinumblond, verkregen door een white chalk toner, accentueert de stijl van Katalina.

Het is een luchtig kapsel waarbij het natuurlijk effect aan de bovenkant verandert in een ultra gladde short bob.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maeva draagt een ‘luxeversie’ van de bob: een gedegradeerde en getextureerd kapsel met een lange pony langs de voorkant.

Strategisch geplaatste lokken bedekken haar kaaklijn waardoor haar gezicht wordt verzacht. Haar (haar)kleur is een cocktail van parelmoerblond en rosé goud, die het karakter van haar chique en subtiele stijl versterkt.

Haar gekrulde haren creëren een luxueus en volumineus effect waardoor zij zich makkelijk kan aanpassen aan haar sociale omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vahine is de verleiding zelve die we in menig paradijs tegen komen.

Haar haren zijn beige-blonde met een grown-out effect.

Haar asymmetrisch en volumineus kapsel kan zich omzetten van een sluike look naar een glamoureuze XXL look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De rebelse kant van Appolina zorgt ervoor dat je fantasie en werkelijkheid niet meer kan onderscheiden.

Haar veelzijdig kapsel is gebaseerd op een bob en een volle, onregelmatige pony. Deze wilde look wordt versterkt d.m.v. een haarkleur die samengesteld is met highlights en babylights op basis van een mokkakleur.

We spreken hier van een ultra-functioneel kapsel dat je makkelijk kan aanpassen aan de gewenste haarstijl; glad, golvend, of extra volume, afhankelijk van uw gemoedstoestand (Rock ‘n Roll of gesofisticeerd).

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinatea onderscheidt zich van alle anderen door de tropische tinten in haar haarkleur.

De kleur gaat over van groen naar koraal en komt tot zijn recht in haar “Edgy Bob”. Zo straalt zij extra kracht en originaliteit uit. Ze kan er alsook voor kiezen om haar “Edgy Bob” met een Steampod te stijlen of voor een minder strakke look, extra volume te creëeren in haar kapsel.

 

Comments