Français
SANKÉ - HAIRDRESSER

Uit je creativiteit

Sanké is uniek, ieder kapsel is uniek en ook jij bent uniek! En laat dat nu net zijn waar wij van houden. Binnen onze partnership schatten we je wensen, identiteit en ontwikkeling naar waarde. Dit zijn de ingrediënten voor een succesverhaal! 

 

Je krijgt creatieve vrijheid in je salon! En ja, ook in je interieur zolang deze tegemoetkomt aan de kwalitatieve criteria van Sanké Hairdressers.

 

Hoe je jouw creativiteit het beste uit? Met de beste producten, natuurlijk! Sanké werkt uitsluitend met exclusieve merken zoals Kérastase, Redken, Sebastian, Sassoon …  En daar krijg jij uitzonderlijke voordelen bij!

Meer weten? Ontdek het hier:

Zin om ons team te versterken en je eigen salon te openen?

0 jaar ervaring

Testimonials

"Voor mij is Sanké, zowel emotioneel als professioneel, een echte openbaring! Ik kwam met hen in contact toen ik eigenlijk op het punt stond een contract te tekenen bij een andere werkgever. Aangezien ik al jaren bij Sanké wou werken, liet ik deze kans niet voorbijgaan. En met succes, want na mijn eerste dag opleiding, had ik al meer bijgeleerd dan in de acht voorafgaande jaren! Sanké geeft me elke dag opnieuw de goesting en passie voor mijn beroep, waarvoor dank!"

Saskia VerelstSaskia Verelstsalonmanager Sanké Kontich

"Bij Sanké krijg je vanaf dag 1 krijg persoonlijke begeleiding/opleiding via Academy314. Die persoonlijke aanpak is wat me het meest aanspreekt binnen het bedrijf! 

Onze belangrijkste slogan is #hpwcm: happy people with a creative mind. We gaan dus altijd op een positieve manier op zoek naar creatieve oplossingen, een must binnen de kapperswereld! Bij Sanké leren we ook de nieuwste kleurtrends en kniptechnieken, krijgen we regelmatig opleidingen van internationale artiesten en delen we met collega’s ervaringen over bepaalde technieken of producten. Momenteel werk ik 4 jaar voor Sanké en krijg ik nu zelf de kans om stagiaires op te leiden tot volwaardige kappers/kapsters, zalig!"

Anahit BghdoyanAnahit BghdoyanSanké Leuven

"Ik begon bij Sanké als stagiaire en leerde daar al enorm bij door de geweldige opleidingen op maat. De vele fijne gesprekken worden zeer goed opgevolgd, waardoor je elke keer een stapje hoger en verder gaat in de goede richting … Daardoor groeide ik van stagiaire door tot retailambassadeur! Het sturen van collega's naar beter advies en de juiste productbestellingen plaatsen is op mijn lijf geschreven. Die power gaf me ook nog meer fun! Nu kan ik als manager een splinternieuw salon openen, om het daarna volledig over te nemen. Sanké is mijn leven!"

Tina CauwenberghTina Cauwenbergh

"Ik heb voor Sanké gekozen, omdat ze je de kans geven je eigen stijl te ontwikkelen en ze je aanmoedigen om op een creatieve manier naar oplossingen te zoeken. Je wordt echt met open armen ontvangen in een hecht team dat altijd voor je klaar staat! Ook biedt Sanké hun werknemers de mogelijkheid om zichzelf bij te scholen in hun eigen kappersacademie, waar ze je persoonlijk opleiden. Hierdoor sta ik nu zelfstandig en met veel zelfvertrouwen in een Sanké-salon!"

Julita ChmielewskaJulita ChmielewskaSanké Leuven

"Creativiteit is iets dat mij van kinds af aan al typeerde. Hoe leuk is het dan om daar vandaag als volwassene in gesteund, aangemoedigd en dan ook nog eens betaald voor te worden? Awel, bij Sanké kan dat!

Ook is vakkennis zeer belangrijk binnen Sanké. Want waarom tevreden zijn met gewoon goed, als de klant het allerbeste verdient? Om dit te bereiken krijgen we bij Sanké de kans om veel en hoogwaardige bijscholingen te volgen via onze eigen academie. Voor mij doorslaggevend om voor Sanké te kiezen!"

Yamina GubbiYamina GubbiSanké Berchem

Blijf op de hoogte en volg Sanké

© SANKÉ All Rights Reserved I Privacy Policy