SANKÉ CADEAUTIPS

   It’s the most wonderful time of the year

Binnen exact 1 maand zitten we allemaal aan tafel voor het kerstdiner, of gezellig rond de kerstboom om onze cadeaus uit te pakken! Het is dus weer tijd voor die periode: de kerstaankopen. Heb je nog inspiratie nodig? Ontdek hieronder onze favoriete Sanké cadeaus!

ONZE CADEAUTIPS

De hele maand december geniet u van exclusieve kortingen op de meest exclusieve merken. Kies jouw favoriete producten van Kérastase, Redken of Sebastian Professional uit en krijg tot -50% korting! Bij aankoop van twee producten krijg je -30% korting op het tweede product. Bij aankoop van 3 producten krijg je -30% korting op het tweede product én -50% korting op het derde!
CRAZY DEALS

Exclusieve kortingen op exclusieve merken!

Geniet het hele jaar door van korting op al uw diensten met onze privilege cards!
Met de YOU10 krijg je een heel jaar lang -10% korting op alle diensten.
Met de FAMILY20 geniet je samen met je gezin een heel jaar lang van -20% korting op alle diensten!
PRIVILEGE CARDS

Een heel jaar korting!

Stel uw eigen geschenkdoos samen! Kies zelf een shampoo en conditioner uit om een persoonlijk kerstcadeau te creëren. Keuze uit alle Redken gamma’s in het salon.
REDKEN GIFTBOX

Uw persoonlijke Redken geschenkdoos!

Geef jouw naasten een ultiem IK-moment met een verwenbon van Sanké. Met deze cadeaubon kan jouw vriend, vriendin of familielid naar het salon komen voor een moment van verwenning en schoonheid.
SANKÉ VERWENBON

Een ultiem IK-moment

De populairste gamma’s van Kérastase, verzameld in een mooie geschenkdoos die perfect onder de kerstboom past! Kies onder meer uit: Nutritive, Résistance, Aura Botanica en Discipline.
KÉRASTASE GESCHENKDOOS

Uw favoriete Kérastase gamma onder de boom!

Geïnspireerd? Vind uw dichtsbijzijnde Sanké salon via onze salon finder 💚

Liefs, uw Sanké kapper!